| Tarih: 21-05-2012, Saat: 8:17Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
2023'te Düşlediğim Eğitim: ÖdüllüMakaleYarışmasına Başvurular Başladı... |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 14-02-2011 23:44
(Bu konu en son: 05-03-2011 tarihinde, saat: 14:02 düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: admin.)
Bugünün gençlerinin yarının kurucuları olacağı inancıyla Türk gençliğinin Dünya standartlarında eğitimini, bilincini, vizyonunu ve farkındalığını arttırmak amacıyla 2006 yılından beri çeşitli projelere imza atan Forum İstanbul Gençlik Platformu, 2023 Türkiyesinin mimarları olacak gençler arasında ödüllü bir makale yarışması düzenliyor.
KONU: Cumhuriyetin 100üncü yıldönümünü kutlayacağımız 2023 yılında Türkiyede Nasıl Bir Eğitim Sistemi Hayal Ediyorsunuz? (Makalenizi yazarken konunun içinde alt başlıkları da cevaplandırarak yazınız.) Alt Başlıklar: -Bugüne kadar eğitim sisteminde görmüş olduğunuz doğru ve yanlış unsurları çözüm önerilerinizle birlikte anlatınız. -Türkiyedeki mesleki eğitimi geliştirmek için öngörüleriniz nelerdir? Ödüller: -Birinci: Notebook Toshiba Satellite T210-114 + Kitap/ Türkiye'nin Hatıra Defteri, Nebil Özgentürk, Creative Yayıncılık -İkinci: Netbook Toshiba NB250-10E + Kitap/ Türkiye'nin Hatıra Defteri, Nebil Özgentürk, Creative Yayıncılık -Üçüncü: Dijital Fotoğraf Makinesi Sony DSC W350S Gümüş + Kitap/ Türkiye'nin Hatıra Defteri, Nebil Özgentürk, Creative Yayıncılık -Mansiyon ödülü: Finans Dünyası Dergisi 1 yıllık abonelik + Kitap/ Türkiye'nin Hatıra Defteri, Nebil Özgentürk, Creative Yayıncılık Katılım Şartları: -Yarışmaya ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilir. -Katılımcılar bir sayfa özgeçmişlerini de göndermelidirler. - Makalelerde; gerekçeler, çözüm yolları, ihtiyaçlar ve ülkemize sağlayıcı kazanımlar açık ve net bir dille anlatılmalıdır. -Hazırlanan makale 4000 kelimeyi geçmemelidir. -Makaleler, Times New Roman, 12 punto ve bir buçuk satır aralıklı şekilde sunulmalıdır. -Yarışmaya gönderilecek tüm makalelerin yayın hakkı Forum İstanbul Enstitüsüne aittir.-Her türlü bilgi için info@hedef2023.org adresi ile temasa geçilebilir. -Katılımcılar makalelerini mail yoluyla gönderimin yanı sıra, orijinal kopyalarını imzalayarak posta ile Teşvikiye Cad. Alhambra Apt. No:28 Kat:2 Nişantaşı/İstanbul adresine göndermelidirler. Son Teslim Tarihi: 11 Mart 2011 Saat: 18:00 Jüri: Yavuz CANEVİ (Forum İstanbul Enstitüsü, Başkan) Prof. Dr. Fatma Pınar CANEVİ (Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi, Boğaziçi Üniversitesi) Prof. Dr. Üstün ERGÜDER (Emeritus Öğretim Üyesi, Sabancı Üniversitesi) Prof. Dr. Halil GÜVEN (Rektör, İstanbul Bilgi Üniversitesi) Prof. Dr. Nilüfer NARLI (Sosyoloji Bölümü Başkanı, Bahçeşehir Üniversitesi) Prof. Dr. Güngör URAS (Forum İstanbul Yürütme Kurulu Üyesi, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı) Prof. Dr. İlter TURAN (Forum İstanbul Yürütme Kurulu Üyesi,İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi) *Yarışmaya katılarak ön değerlendirmeyi geçen adaylar 21-22 Nisan 2011 tarihlerinde düzenlenecek olan 'Forum İstanbul 2011' konferansına ücretsiz katılma fırsatına sahip olacak ve ulaşım masrafları Forum İstanbul Gençlik Platformu tarafından karşılanacaktır. **Dereceye girenlerin ödülü ise Forum İstanbul 2011 konferansında gerçekleştirilecek olan ödül töreninde verilecektir. etkinlik linki: http://www.facebook.com/event.php?eid=17...&%3Bref=mf ![]() |
|
Konu Tarihi: 05-03-2011 13:52
merhaba, ben bu yarışma hakkında bir şey danışacaktım.
bu yarışma için bir makale yazdım,dün son gündü hem mail hemde postayla göndermem gerekiodu ve ikisinide yaptım fakt mail adresisini(büyük bir saflık yaptm)yalnş yazmış ve yalnş adrese göndermişim bugün tekrar gönderdim.sonuç olarak posta tarihi zmanında fakat mail gecikmeli gitti sizce kabul edilir miyim yarışmaya?forumada msj attım ama henüz dönmediler |
|
Konu Tarihi: 05-03-2011 15:14
mailin gitmediğini fark edince şok dalgaları yemiştim biraz ama cevabınzla dalgalar kaybolmaya başladı:)bir hafta gecem gündüzüm karımış bir durumda uğraştım kazanmaktan öte katılamazsam işte ona çok üzülürüm. yarışmayla ilgili gelişmeleri paylaşmaya çalışacağım.tekrar teşekkürler |
|
Konu Tarihi: 06-03-2011 18:24
dilekleriniz için teşekkür ederim.siz de katılabilseydiniz keşke.ülkemizde eğitim, çetrefilli bir sorun ve feryat çığlıkları atıyor ama acıyı dindirecek çözümler malesef ya olmuyo ya da kişisel çözümler(üst tabakanın eğitim sorunları) genele yayılmaya çalışılıor tabi bu da genelin ihtiyacını karşıayacak düzeyde olmuyor.sonuç basit:işsizlik veya( ünv. olsanda) düşük maaşa iş ,yoksulluk, karabasan gibi çöken geçim sıkıntısı, insanda bezginlik, yılgınlık... bu sonuç uzar gider ama ben kısa keseyim
![]() tekrar teşekkür edrim dilekleriniz için |
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 02-04-2011 17:36
Bugünün gençlerinin yarının kurucuları olacağı inancıyla Türk gençliğinin Dünya standartlarında eğitimini, bilincini, vizyonunu ve farkındalığını arttırmak amacıyla 2006 yılından beri çeşitli projelere imza atan Forum İstanbul Gençlik Platformu'nun 2023 Türkiye’sinin mimarları olacak gençler arasında düzenlendiği ödüllü makale yarışmasına gelen başvurular Forum İstanbul Gençlik Platformu yönetimi tarafından ön eleme sürecine tabi tutulmuştur.
Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümünü kutlayacağımız 2023 yılında Türkiye’de Nasıl Bir Eğitim Sistemi Hayal Ediyorsunuz?” sorusuna yanıt aradığımız makale yarışmasında finale kalan makaleler jüri üyelerinin değerlendirilmesine sunulacak ve dereceye giren adaylar belirlenecektir. Ön elemeyi geçenler soyadlarının alfabetik dizilimine göre şu şekildedir: Emine Ayfer- Boğaziçi Üniversitesi Hacer Benli- Sakarya Üniversitesi Mert Sercan Beyazıt- Işık Üniversitesi Aslıhan Çoban- İstanbul Üniversitesi Eren Erdoğan- İstanbul Üniversitesi Şule Gürle- İstanbul Üniversitesi Gülsüm Kalkan- Erciyes Üniversitesi Fatih Karaman- Anadolu Üniversitesi Özlem Koyuncu- Akdeniz Üniversitesi M. Zahid Kozak- Yıldız Teknik Üniversitesi Yusuf Sezer Semirli- Muğla Üniversitesi Fikriye Uslu- Sakarya Üniversitesi Yarışma duyurularında belirtildiği üzere yukarıdaki listede ismi geçen adaylar 21-22 Nisan 2011'de İstanbul Swiss Otel'de düzenlenecek olan Forum İstanbul 2011 Konferansı'na Forum İstanbul Gençlik Platformu ücretsiz kontenjanı dahilinde katılmaya hak kazanmışlardır. Bu adaylara detaylı olarak bilgilendirme yapılacaktır. Jüri değerlendirmesinden sonra dereceye giren adaylara ödülleri 22 Nisan 2011 akşamı Forum İstanbul Konferansı gala yemeğinde verilecektir. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, finale kalan adaylarımızı tebrik ederiz. Unutmayın; "Hayalleriniz geleceğinizdir". Saygılarımızla, Forum İstanbul Gençlik Platformu Yönetimi |
|
|
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri 

![[Resim: afisb.jpg]](http://img707.imageshack.us/img707/2346/afisb.jpg)