| Tarih: 21-05-2012, Saat: 8:27Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 06-05-2011 2:38
Üniversite Adı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Fakülte Adı ALİ FUAT CEBESOY MESLEK YÜKSEKOKULU Bölüm Adı MALİYE PROGRAMI Anabilim Dalı Kadro Tipi Öğretim Görevlisi Duyuru Başlama Tarihi 02/05/2011 Son Başvuru Tarihi 16/05/2011 Ön Değerlendirme Tarihi 26/05/2011 Giriş Sınavı Tarihi 02/06/2011 Sonuç Açıklama Tarihi 08/06/2011 Kadro sayısı 1 Kadro Derecesi 1 Fakültelerin Maliye Bölümü mezunu olmak ve Bütçe ve Mali Planlama alanında Yüksek Lisans yapmış olmak T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN İLAN 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre Üniversitemiz’e Öğretim Elemanı alınacaktır. BAŞVURULARDA ARANAN ŞARTLAR 1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 2- Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES’den en az 70 puan almış olmak, 3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. 4- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4’lük ve 5’lik not sisteminin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. BAŞVURU ŞEKLİ ve EKLENECEK BELGELER Öğretim Görevlisi kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, eserlerini, hizmet ve Öğrenim Belgeleri, Lisans Mezuniyet Transkripti, Yüksek Lisans mezuniyet ve ALES'ten en az 70 puan aldığını gösteren belge ile birlikte Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokuluna şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurularda gecikmeler dikkate alınmayacaktır. MUAFİYETLER Doktorasını tamamlamış olanlar, Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav şartı aranmaz. Son başvuru tarihi ilanın Duyuru Başlama Tarihini müteakip 15 (onbeş) gündür. e-posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru Formu Üniversitemiz web adresinden (http://www.sakarya.edu.tr) temin edilebilir. İLETİŞİM BİLGİLERİ: Adres: Sakarya Üniversitesi Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu Ali Fuat Paşa - SAKARYA Tel : 0 264 295 67 52 Santral (0264) 516 06 52 dahili 101 |
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Araştırma Görevlisi Alımı | sinnerxx | 0 | 872 |
18-05-2011 0:36 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma Görevlisi Alımı | sinnerxx | 0 | 780 |
18-05-2011 0:34 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Sakarya Üniversitesi Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Araştırma Görevlisi Alımı | sinnerxx | 0 | 608 |
18-05-2011 0:32 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Sakarya üniversitesi Yapı Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı | sinnerxx | 0 | 549 |
18-05-2011 0:30 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Sakarya üniversitesi İnşaat Mühendisliği Yapı Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı | sinnerxx | 0 | 738 |
18-05-2011 0:28 Son Yorum: sinnerxx |
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri