avatar Tarih: 21-05-2012, Saat: 8:27Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 46 Oy - Ortalama: 2.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 0
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: sinnerxx - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 868 - Yorum Toplam Yorumlar: 0

sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 06-05-2011 2:38

Duyuru Detay No: 29066
Üniversite Adı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Fakülte Adı ALİ FUAT CEBESOY MESLEK YÜKSEKOKULU
Bölüm Adı MALİYE PROGRAMI
Anabilim Dalı
Kadro Tipi Öğretim Görevlisi

Duyuru Başlama Tarihi 02/05/2011
Son Başvuru Tarihi 16/05/2011
Ön Değerlendirme Tarihi 26/05/2011
Giriş Sınavı Tarihi 02/06/2011
Sonuç Açıklama Tarihi 08/06/2011

Kadro sayısı 1 Kadro Derecesi 1

Fakültelerin Maliye Bölümü mezunu olmak ve Bütçe ve Mali Planlama alanında Yüksek Lisans yapmış olmak

T.C.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN
İLAN
2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre Üniversitemiz’e Öğretim Elemanı alınacaktır.
BAŞVURULARDA ARANAN ŞARTLAR
1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
2- Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES’den en az 70 puan almış olmak,
3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
4- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4’lük ve 5’lik not sisteminin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.
BAŞVURU ŞEKLİ ve EKLENECEK BELGELER
Öğretim Görevlisi kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, eserlerini, hizmet ve Öğrenim Belgeleri, Lisans Mezuniyet Transkripti, Yüksek Lisans mezuniyet ve ALES'ten en az 70 puan aldığını gösteren belge ile birlikte Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokuluna şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir.
Posta ile yapılacak başvurularda gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
MUAFİYETLER
Doktorasını tamamlamış olanlar, Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav şartı aranmaz.
Son başvuru tarihi ilanın Duyuru Başlama Tarihini müteakip 15 (onbeş) gündür.
e-posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Başvuru Formu Üniversitemiz web adresinden (http://www.sakarya.edu.tr) temin edilebilir.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Adres: Sakarya Üniversitesi Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu
Ali Fuat Paşa - SAKARYA

Tel : 0 264 295 67 52
Santral (0264) 516 06 52 dahili 101
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 872 18-05-2011 0:36
Son Yorum: sinnerxx
  Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 780 18-05-2011 0:34
  Sakarya Üniversitesi Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 608 18-05-2011 0:32
  Sakarya üniversitesi Yapı Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 549 18-05-2011 0:30
  Sakarya üniversitesi İnşaat Mühendisliği Yapı Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 738 18-05-2011 0:28

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı oku, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı izle, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı sorunu, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı üniversite, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı Sakarya, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı Saü kampüs, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı nedir, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı bilgi, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı adapazarı, Ali Fuat Cebesoy M.Y.O Maliye Programı Öğretim Görevlisi Alımı bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası