| Tarih: 21-05-2012, Saat: 8:34Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
ANSYS Sonlu Elemanlar Yazılımına Giriş Kursu (Sakarya Saüsem) |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 19-02-2011 2:17
Kursa katılmak isteyen ilgililerin 4 Mart 2011 Cuma gününe kadar Ön kayıtlarını web sitemizden online kayıt formunu doldurarak ya da mail atarak, SAÜSEM ofisine müracaat ederek veya telefon yoluyla yaptırmaları gerekmektedir. Kurs Programı: *Eğitim Adı: ANSYS Sonlu Elemanlar Yazılımına Giriş *Eğitim Gün / Saatleri: 1. Grup: Hafta İçi grubu Cuma ( 2 gün /2 hafta tamamlanacak) 2. Grup: Hafta Sonu grubu Cumartesi / Pazar ( 2 gün 1 hafta tamamlanacak) *Eğitim Toplam Saati: 16 saat *Eğitim Ücreti : 240 – TL *Eğitim Koordinatörü : Doç. Dr. Mehmet FIRAT *Eğitim Yeri: SAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) / Esentepe Kampüsü (Not: Saatler daha sonra duyurulacaktır. ) ANSYS Sonlu Elemanlar Yazılımına Giriş Kursu ANSYS mühendislik hesaplama yazılımı, bu kursun amacı; yazılımın yapısına ve kullanımına yönelik temel düzeyde bir eğitimin katılımcılara uygulamalı olarak aktarılmasıdır. İçeriği • SEY temel kavramlar • ANSYS ile yapılabilecek hesaplama türleri o Gerilme analizi o Termal analizi oTermal gerilme analizi • Kullanıcı arayüzü • Bir ANSYS oturumundaki temel adımlar: o Geometri oluşturma o Malzeme tanımlama o Sınır koşulları tanımlama o Lineer çözüm • Sonuçları grafiklerle değerlendirme Katılımcı Profili • Mühendislik Fakültesi Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri • Endüstriyel kuruluşlarda çalışmakta olan Mühendisler Kurs için önkoşul(lar) • Temel mühendislik bilgisi • Temel bilgisayar işletim sistemi bilgisi Aktivite Takvimi Eğitim Takvimi - Toplam Saat 16 saat Toplam Ücret 240-TL Yer SAÜSEM Bilgisayar laboratuarı Öğretim Elemanı Doç. Dr. Mehmet FIRAT Katılım Belgesi Katılım Belgesi verilecektir. İstenilen Belgeler 1 Adet Fotoğraf Öğrenci Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı Fotokopisi İletişim : Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Tel : 0.264.295 54 51 Fax : 0.264.295 54 50 Mail:sausem@sakarya.edu.tr |
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Autocad Kursu - 3D Max Kursu ve BT Bilgisayar Kursu / 10 Yılı Aşkın Deneyim | btegitim | 0 | 268 |
18-09-2011 13:36 Son Yorum: btegitim |
|
| Autocad Kursu BT Bilgisayar Kursu, Mimar Mühendis Öğretmenlerle | btegitim | 0 | 311 |
18-09-2011 13:29 Son Yorum: btegitim |
|
| Beyin Fırtınaları Biltek Akademi Bilgisayar Kursu 3D Max Kursu | biltekakademi | 1 | 391 |
07-09-2011 13:41 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Rusça (Temel Seviye) Kursu (Sakarya Saüsem) | sinnerxx | 1 | 976 |
21-02-2011 0:46 Son Yorum: Eylül |
|
| İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu (Sakarya Saüsem) | sinnerxx | 0 | 897 |
19-02-2011 2:25 Son Yorum: sinnerxx |
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri