| Tarih: 21-05-2012, Saat: 9:19Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
A' dan Z' ye İkna Sanatı - Profesyonel Satış Eğitimi (Sakarya Üniversitesi) |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
Konu Tarihi: 10-12-2011 3:55
1. EĞİTİM: İKNA SANATI(UYGULAMALI) 1. Evre: İnsanları Tanıma ve Anlama • İnsanların Ortak Özellikleri • Sevgi dilleri(HONDA) • İnsan Kişilikleri(Dünyadaki bütün büyük şirketlerin personel işe alırken kullandıkları renk kişilikleri testi) • Beden Dili 2. Evre: İkna Zihinde Başlar • Öneri gücü algıyı değiştirir • HAYIR’ dan EVET’ e • İknada Kilit Noktalar 3. Evre: İkna Taktikleri • Karşılıklı uyum sağlama (senkronizasyon) • McDonald’s stratejisi • Hipnotik dil kalıplarını kullanmak • 80/20 kuralı • 3’ün gücü • İkna sözcükleri • İknada renkler • İknada 10 kilit nokta 2. EĞİTİM: PROFESYONEL SATIŞ(Uygulamalı) KLASİK SATIŞ-PAZARLAMA DERSLERİNDEN ÇOK FARKLI OLARAK: -Satıcı ve Alıcı Psikolojisi -Satış- İkna Yöntemleri -Satış Teknikleri -Satışın Pusulası -HAYIR yanıtını EVET’ e çevirme -Her Koşulda Satışın Püf Noktaları -Satış Ekibi Yönetimi, -Aktif Satış Teknikleri -Dünyanın en iyi satış ustalarının kullandığı bilinmeyen yöntemler -Sıcak Satış Teknikleri -İnternetten Satış Teknikleri -Sesli Satış Teknikleri -Doğrudan Satış Teknikleri -Satış Yönetimi -Kaizen Satış Yönetimi -Sürekli Satışın Sağlanması -Profesyonel Satışçı Olmanın Sırları -Onlarca Satış Görüşmesi Örneği ve Sahne Performansları EĞİTİM SONUNDA KATILIMCILARA : Biri Türkçe ve biri İngilizce olmak üzere 2 adet SATIŞ Eğitimi, Biri Türkçe ve biri İngilizce olmak üzere 2 adet İKNA SANATI Eğitimi ICF kurumu onaylı ve uluslararası geçerliliğe sahip 4 BELGE verilecektir. Ayrıca eğitimimize katılan herkes 5 yıl boyunca kurumumuzdan online danışmanlık hizmeti alabileceklerdir ve bütün eğitim notları sizlere sunulacaktır. |
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Yaşam Koçluğu Eğitimi (Sakarya Saüsem) | sinnerxx | 0 | 982 |
19-02-2011 2:10 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Güzel ve Etkili Konuşma Sanatı / Diksiyon Eğitimi (Sakarya Saüsem) | sinnerxx | 0 | 1,227 |
19-02-2011 2:07 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Hayatı Doldur Projesi Sakarya Mini MBA Eğitimi (Sertifikalı) | sinnerxx | 0 | 963 |
15-02-2011 14:28 Son Yorum: sinnerxx |
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri