| Tarih: 21-05-2012, Saat: 9:28Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Dur Gitme Kara Gözlü Sevgilim |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
Konu Tarihi: 17-02-2012 15:36
Yüreği ihanette yüreğime Ah duvarlar benim sırdaşım Aman vermiyor hasret benim bedenime Bir çıglık kopuverdi gecemde.Bir feryad idi yürekleri daglayan.Ölümdü sanki yoklugun yokluktu sanki acı olan.Herşey o andan itibaren başladı.Kırılan ümitlerim birer birer savruldu yokluguna.Ardından bir acı tebessum kaldı dudagımda dinle.Bir ayrılık şarkısının bestesi düştü dilime ve gözyaşlarım.... Dur dinle Kara gözlüm gitme Yapma bana küsme Özlüyorum deli gibi muhtacım sevgine Gidişinin en agir cezasını onlar çekiyordu belkide.Soguk bir ten kaldı ardında.Unutamadıgım teninin kokusu tek tesellim.Dusaklarındaki o masum sıcaklık artık dokunamadıgımsın sen.. Ulaşamadıgım hasretimsin....! Son bulsun ah derin ayrılık Tükensin acılarım geldiğinde Ah sokaklar benim yoldaşım Kahrolsun o mutsuzluk Dön gönlüme Yokluguna şiirler yazcagımsın.Şiir gözlüm gül tenlim.Artık yokluguna yakıyorum geceleri.Güneş artık sensiz doguyor buralara.Daglar arık geçit vermiyor imkansız aşklara.Sevdam yarım klamışlıgım yine yoksun işte.Yine buralar sensiz ben sensiz bu beden sessiz. Dur dinle Kara gözlüm gitme Yapma bana küsme Özlüyorum deli gibi muhtacım sevgine Yollar ayrılsa bile hala içimdeki sızısın.Senizlige giden hangi yola sapsamsonunda hem sana varıyorum kara gözlüm.Uzagı yakın biliyordum sen yanımdayken... Şiir gözlüm uzat bana ellerini gitme... Son bir tebessum son bir şans...! Gitme Kara Gözlüm Gitme GİTME.... |
|
|
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Gitme | ejderman | 0 | 284 |
17-06-2011 22:21 Son Yorum: ejderman |
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri 

paylaşım güzel olmuş size mi ait yazı alıntımı ?