avatar Tarih: 22-05-2012, Saat: 13:53Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir?

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 54 Oy - Ortalama: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 1
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: sinnerxx - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 843 - Yorum Toplam Yorumlar: 1

sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 16-11-2010 17:48
(Bu konu en son: 16-11-2010 tarihinde, saat: 17:49 düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: sinnerxx.)

İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1984 Yılında Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Elektronik Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra Milli Eğitim Bakanlığında görev yaptı ve 1988 yılında İngilizce kursu sonrası, Japon Hükümeti (JICA) bursu ile Japonya / Tokyo’da 9 ay süreli Elektronik – Bilgisayar Eğitimi aldı. 1990 yılında Japon uzmanlarla birlikte, mesleki eğitime kitap hazırlama çalışmalarında Eşuzman olarak çalıştı. 1990 – 1993 yılları arasında Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesinde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı ve Yüksek Lisansını 1992 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde bitirdi.

1993 yılında YLS sınavını kazanarak, Sakarya Üniversitesi adına İngiltere’ye Lisans üstü eğitime gönderildi. ‘Bilgisayar Haberleşmesi’ konusundaki Doktorasını 1993 - 1997 yılları arasında bulunduğu İngiltere – Sussex Üniversitesi’nde tamamladı. 1998 yılında Doçent ve 2004 yılında profesör oldu. 1998-2003 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde Dekan Yardımcılığı ile Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulundu. AB destekli projeler konusunda geniş deneyimi bulunan Prof. Dr. Ekiz, AB destekli MTEM projesinde standart ve program geliştirme komisyonu başkanlığı ve Aktif İşgücü Piyasası Yeni Fırsatlar Programı projesinde koordinatör olarak görev yaptı. Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik – Bilgisayar Eğitimi Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalışmakta olan Ekiz, 2004-2010 yılları arasında Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlık görevinde bulundu. Şu anda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ve Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Prof. Dr. Hüseyin Ekiz’in yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır.

ekiz@sakarya.edu.tr

[Resim: ekiz.JPG]
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!
sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 14-01-2011 19:55
Üniversitemiz eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin EKİZ, Süleyman Şah Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmıştır.

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz...
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Prof. Dr. Halil KALABALIK Kimdir? akbalix 0 995 09-04-2011 1:22
Son Yorum: akbalix

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? oku, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? izle, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? sorunu, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? üniversite, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? Sakarya, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? Saü kampüs, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? nedir, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? bilgi, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? adapazarı, Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası