| Tarih: 22-05-2012, Saat: 13:53Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Prof. Dr. Hüseyin Ekiz Kimdir? |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 16-11-2010 17:48
(Bu konu en son: 16-11-2010 tarihinde, saat: 17:49 düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: sinnerxx.)
İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1984 Yılında Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Elektronik Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra Milli Eğitim Bakanlığında görev yaptı ve 1988 yılında İngilizce kursu sonrası, Japon Hükümeti (JICA) bursu ile Japonya / Tokyo’da 9 ay süreli Elektronik – Bilgisayar Eğitimi aldı. 1990 yılında Japon uzmanlarla birlikte, mesleki eğitime kitap hazırlama çalışmalarında Eşuzman olarak çalıştı. 1990 – 1993 yılları arasında Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesinde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı ve Yüksek Lisansını 1992 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde bitirdi.
1993 yılında YLS sınavını kazanarak, Sakarya Üniversitesi adına İngiltere’ye Lisans üstü eğitime gönderildi. ‘Bilgisayar Haberleşmesi’ konusundaki Doktorasını 1993 - 1997 yılları arasında bulunduğu İngiltere – Sussex Üniversitesi’nde tamamladı. 1998 yılında Doçent ve 2004 yılında profesör oldu. 1998-2003 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde Dekan Yardımcılığı ile Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulundu. AB destekli projeler konusunda geniş deneyimi bulunan Prof. Dr. Ekiz, AB destekli MTEM projesinde standart ve program geliştirme komisyonu başkanlığı ve Aktif İşgücü Piyasası Yeni Fırsatlar Programı projesinde koordinatör olarak görev yaptı. Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik – Bilgisayar Eğitimi Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalışmakta olan Ekiz, 2004-2010 yılları arasında Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlık görevinde bulundu. Şu anda Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ve Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Prof. Dr. Hüseyin Ekiz’in yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır. ekiz@sakarya.edu.tr |
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
|
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Prof. Dr. Halil KALABALIK Kimdir? | akbalix | 0 | 995 |
09-04-2011 1:22 Son Yorum: akbalix |
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri