| Tarih: 22-05-2012, Saat: 13:56Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Prof. Dr. Osman Çerezci |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 11-04-2011 17:30
![]() irtibat: Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektromanyetik ve Mikrodalga Tek. Anabilim Dalı Telefon : 0 264 295 5800 E-Posta : cerezci@sakarya. edu. tr Web Adres: hxxp: www. cerezci. sakarya. edu. tr Oda No : 313 Adres : Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Esentepe Kampüsü Serdivan/SAKARYA |
|
Konu Tarihi: 11-04-2011 17:33
CC Osman derler lakabına. Mühendisliği bilmem ama bir dönemler TEF de Fizik derslerimize girerdi.
iki kez ders aldım ikisinde de yaz okulunda geçtim. CC ve CB olması gerek notlarımın... Erkeklere karşı çok sert, kızlara karşıda oldukça anlayışlı ve sakindir. O sebeple birçok kez Kızları ders çalışmasalar dahi sınıfta bırakmaz dedikoduları yükselmemiş değildir...
|
|
Konu Tarihi: 15-06-2011 23:52
bölümümün hocası diye söylemiyorum diye başlıyım
eski bölüm başkanımız, benim gördüğüm kadarıyla kız erkek ayrımı yapmaz, bölümümüzün en baba derslerinden ikisine girdi şimdiye kadar ve o dersleri başka hocalar verseydi eminim kalan sayısı katlanırdı, bildiğini en ufak ayrıntıya kadar anlatan, benim hem fiziksel hemde beyinsel olarak einstein' a benzettiğim değerli ve çok saygı duyduğum hocamdır....
|
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri