| Tarih: 22-05-2012, Saat: 14:00Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Rahatsızdım Vizeye - Finale Giremedim. Ne Olacak? |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 25-05-2011 14:01
İşte en fazla sorulan sorulardan bir tanesi.
Rahatsızdım Vizelere giremedim, Rahatsızdım Finale giremedim. Ne yapmam gerek. Sorunun çözümü basit. Aile Hekimize giderek, Özel Bir Hastaneye Giderek veya Tanıdık Bir Doktora Diderek sınav günü için rapor yazdırın. Sonra o raporu alarak Bölüm Sekreterliğinize götürün. Mediko Sosyo da Onatlatma kalktı. Direkt görütürün. Bölüm sekreterliği bir dilekçe ile raporu alacak ve size Mazeret Sınavları için tarih verecektir... Şimndi sınava rahatça girebilirsiniz. Ama dikkat sorular genelde Mazeret Sınavında daha zor olur ![]()
|
|
sinnerxx
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 17-11-2011 1:53
(Bu konu en son: 17-11-2011 tarihinde, saat: 1:54 düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: sinnerxx.)
Yeni sistemde VİZE SINAVLARI MAZERETLERİ Kaldırılmıştır.
Yani artık vize sınavına RAPOR Götürerek girme devri kapanmıştır. Birçok bölümde uygulanmaya başladı bu. Bilginize.. |
|
|
|
sinnerxx
Durum:
Konu Tarihi: 21-11-2011 21:48
(21-11-2011 21:16)cihangir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nasıl yani sınava giremediysem hangi bahane ile tekrar sınava gireceğim? Yönetmelik şöyle diyor... (8) Senatonun kabul ettiği mazeretleri nedeniyle dönem sonu sınavına giremeyen öğrenciler mazerete gerekçe olan belgelerini ve dilekçelerini düzenlendiği tarihi izleyen iki iş günü içerisinde bölüm başkanlığına teslim etmek zorundadır. Mazeretleri ilgili yönetim kurulunca kabul edilen öğrencilere mazeret sınav hakkı verilir ve sınavları akademik takvimde belirtilen günlerde yapılır. Mazeret sınavına girmeyen öğrencilere yeni bir mazeret sınav hakkı verilmez. Ancak ara sınav ile net bir bilgii yok. Birçok bölümde ise Ara Sınav için hiçbir şekilde Mazeret ile yeniden sınav yapılmayacağını belirtiyor. |
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri