| Tarih: 22-05-2012, Saat: 14:24Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 14-03-2011 12:02
Adayların seminerlere gelirken, yanlarında nüfus kağıdı ve/veya ehliyet fotokopileri ile 1 adet vesikalık fotoğraf ve seminer sonunda yapılacak olan sınavda kullanmak üzere kalem getirmeleri yeterlidir. Yaklaşık üç saat süren seminerin ardından yapılan test sınavında başarı gösteren adaylar, TOSFED´in D kategorisi lisanslı gözetmeni haline gelecek ve bulundukları şehrin İl Gözetmen Kuruluna bağlı olarak ilgili sezonda yapılan yarışlarda, atama usulüyle görev yapabilecektir. Gözetmenlik kurumu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Daha önceden lisans almış olan gözetmenlerimizin eğitimleri ise Terfi Eğitimleri adı altında düzenlenecektir. Şu anda kesinleşen eğitim tarihleri aşağıda yer almaktadır. Yapılacak olan diğer eğitimlerin yer ve tarihleri kesinleştikçe, http://www.tosfed.org.tr web sitesinde ilan edilecektir. SAKARYA - Yeniler 14 Mart 2011 Pazartesi Saat 16:00 Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 2. Salon |
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Sakarya Üniversitesi 2. İnsan Kaynakları Haftası Etkinlikleri Başlıyor | sinnerxx | 0 | 414 |
08-10-2011 2:06 Son Yorum: sinnerxx |
|
| Bilişim Eğitim & Saü Kampüs Sertifika Eğitimleri Başlıyor | sinnerxx | 3 | 977 |
04-01-2011 4:17 Son Yorum: ask_ve_ben |
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri