avatar Tarih: 22-05-2012, Saat: 14:24Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 19 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 0
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: sinnerxx - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 519 - Yorum Toplam Yorumlar: 0

sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 14-03-2011 12:02

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, TOSFED tarafından her yıl düzenlenen ´Gözetmen Eğitim Seminerleri´ 6 Mart 2011 tarihi itibariyle başlıyor. Federasyonumuzun lisanslı gözetmeni olarak, bir yılda dokuz ayrı branşta organize edilen yaklaşık 100 Türkiye Şampiyonası ve mahalli şampiyona yarışmalarının yanı sıra Formula 1, Dünya Ralli Şampiyonası ve Avrupa Ralli Şampiyonası gibi dev uluslararası organizasyonlarda, resmi bir görev almak için ilk adımı atmak istiyorsanız; tek yapmanız gereken, ücretsiz olarak düzenlenen Yeni Gözetmen Eğitim Seminerlerine katılmak.

Adayların seminerlere gelirken, yanlarında nüfus kağıdı ve/veya ehliyet fotokopileri ile 1 adet vesikalık fotoğraf ve seminer sonunda yapılacak olan sınavda kullanmak üzere kalem getirmeleri yeterlidir.

Yaklaşık üç saat süren seminerin ardından yapılan test sınavında başarı gösteren adaylar, TOSFED´in D kategorisi lisanslı gözetmeni haline gelecek ve bulundukları şehrin İl Gözetmen Kuruluna bağlı olarak ilgili sezonda yapılan yarışlarda, atama usulüyle görev yapabilecektir.

Gözetmenlik kurumu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha önceden lisans almış olan gözetmenlerimizin eğitimleri ise Terfi Eğitimleri adı altında düzenlenecektir.

Şu anda kesinleşen eğitim tarihleri aşağıda yer almaktadır.

Yapılacak olan diğer eğitimlerin yer ve tarihleri kesinleştikçe, http://www.tosfed.org.tr web sitesinde ilan edilecektir.

SAKARYA - Yeniler
14 Mart 2011 Pazartesi Saat 16:00
Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 2. Salon
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sakarya Üniversitesi 2. İnsan Kaynakları Haftası Etkinlikleri Başlıyor sinnerxx 0 414 08-10-2011 2:06
Son Yorum: sinnerxx
  Bilişim Eğitim & Saü Kampüs Sertifika Eğitimleri Başlıyor sinnerxx 3 977 04-01-2011 4:17
Son Yorum: ask_ve_ben

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor oku, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor izle, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor sorunu, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor üniversite, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor Sakarya, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor Saü kampüs, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor nedir, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor bilgi, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor adapazarı, Sakarya TOSFED Gözetmen Eğitimleri Başlıyor bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası