avatar Tarih: 22-05-2012, Saat: 14:30Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 14 Oy - Ortalama: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 0
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: sinnerxx - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 741 - Yorum Toplam Yorumlar: 0

sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 06-05-2011 2:35

Duyuru Detay No: 29068
Üniversite Adı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Fakülte Adı REKTÖRLÜK
Bölüm Adı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü
Anabilim Dalı
Kadro Tipi Uzman

Duyuru Başlama Tarihi 02/05/2011
Son Başvuru Tarihi 16/05/2011
Ön Değerlendirme Tarihi 26/05/2011
Giriş Sınavı Tarihi 02/06/2011
Sonuç Açıklama Tarihi 08/06/2011

Kadro sayısı 1 Kadro Derecesi 6

İletişim Fakültesi mezunu olmak ve Basın ve halkla ilişkiler alanında en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak.
T.C.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN
İLAN
2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre Üniversitemiz’e Öğretim Elemanı alınacaktır.
BAŞVURULARDA ARANAN ŞARTLAR
1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
2- Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES’den en az 70 puan almış olmak,
3- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan İngilizce Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak,
4- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
5- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4’lük ve 5’lik not sisteminin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.
BAŞVURU ŞEKLİ ve EKLENECEK BELGELER
Uzman kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, eserlerini, hizmet ve Öğrenim Belgeleri, Lisans Mezuniyet Transkripti, ALES'ten alanındaki puan türünden en az 70 puan ve İngilizce KPDS veya ÜDS'den en az 50 puan aldığını belgeleyen bir evrakla veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığını gösteren belge ile Lisans mezunu ve alanında en az 2 yıl tecrübeli olduğunu belgeleyen SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı gibi kurumlardan alınacak evrakla birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurularda gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
MUAFİYETLER
Doktorasını tamamlamış olanlar, Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav şartı aranmaz.
Son başvuru tarihi ilanın Duyuru Başlama Tarihini müteakip 15 (onbeş) gündür.
e-posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Başvuru Formunu Üniversitemizin http://www.sakarya.edu.tr adresinden temin edebilirsiniz.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Adres: Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü
Personel Dairesi Başkanlığı 54187 Adapazarı / SAKARYA
Tel : 0 264 295 52 22
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 873 18-05-2011 0:36
Son Yorum: sinnerxx
  Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 781 18-05-2011 0:34
  Sakarya Üniversitesi Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 609 18-05-2011 0:32
  Sakarya üniversitesi Yapı Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 550 18-05-2011 0:30
  Sakarya üniversitesi İnşaat Mühendisliği Yapı Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı sinnerxx 0 740 18-05-2011 0:28

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı oku, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı izle, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı sorunu, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı üniversite, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı Sakarya, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı Saü kampüs, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı nedir, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı bilgi, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı adapazarı, Sakarya Üni. Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şubesi Uzman Alımı bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası