avatar Tarih: 22-05-2012, Saat: 14:33Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 40 Oy - Ortalama: 2.48
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 0
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: ask_ve_ben - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 1009 - Yorum Toplam Yorumlar: 0

ask_ve_benv
Bayan Mod
Bayan Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 95
Yorum Sayısı: 103
Rep Puanı: 2

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 04-01-2011 1:14
(Bu konu en son: 04-01-2011 tarihinde, saat: 1:18 düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: ask_ve_ben.)

Yeni yılın ilk günlerinde Sakarya Üniversitesi Yemekhanesinde yemek yemek isteyenleri bir Ekmek sürprizi karşıladı.

Ekmekler artık sayı şle dağıtılıyor ve poşetlerde geliyor. Masalarda ise ekmek yok artık.

[Resim: alman+ekmek.jpg]

Ayrıca küçücük ekmeklerin 160 Kalori geldiğine ve sadece 3 Ekmek alacağınıza dair bir yazının olduğunu fark edenlerde olmuştur.

Peki sizce yeni başlayan bu ekmek uygulaması nedir ne değildir.

Bu şekilde daha sağlıklı bir ekmek mi yemiş olacağız, yoksa ekmek tüketiminin önüne geçilmeye mi çalışılıyor...

Düşüncelerinizi Alalım...
Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması oku, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması izle, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması sorunu, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması üniversite, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması Sakarya, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması Saü kampüs, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması nedir, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması bilgi, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması adapazarı, Sakarya Üni. Yemekhanesinde Başlayan Yeni Ekmek Uygulaması bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası