avatar Tarih: 23-05-2012, Saat: 6:54Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Yardıma ihtiyacım var

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 8 Oy - Ortalama: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 3
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: salvo - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 267 - Yorum Toplam Yorumlar: 3

salvov
1. Sınıf
**

Default Avatar
Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 1
Yorum Sayısı: 1
Rep Puanı: 0

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 07-09-2011 15:32

Sakarya üni alifuat paşa myo da okuyorum. yaz okulunda 4 ders aldım 3ünü geçtim 1 tanesi kaldı ama yinede iki dönemin ortalaması 1.60ı tutmadı. ilk dönem ortalaması 1.40 ikinci dönem 1.33 lütfen biri kesin olarak söylesin 2. sınıfa geçebilcekmiyim yoksa birinci sınıfı tekrarmı okucam. sınıf geçme yönetmeliğini okudum ama hiç bişey anlamadım biri yardımcı olsun
Paylaş!
melekev
Bayan Mod
Bayan Mod

Konu Sayısı: 120
Yorum Sayısı: 203
Rep Puanı: 7

Konu Tarihi: 07-09-2011 17:50
(Bu konu en son: 07-09-2011 tarihinde, saat: 23:14 düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: sinnerxx.)
Edit: Bir alt konuda bilgilendirme yapılmış Smile
meleke Nickli kullanıcının imzası
aŞk uyumadan önceki son, uyandığın zamanki ilk şey...
Paylaş!
ask_ve_benv
Bayan Mod
Bayan Mod

Konu Sayısı: 95
Yorum Sayısı: 103
Rep Puanı: 2

Konu Tarihi: 07-09-2011 20:30
2 yıllık meslek yüksek okulu öğrencileri 1. sınıfın sonunda 1.60 ortalamasını tutturmaları durumunda bir sonraki sene bir üst sınıftan ders alabilirler.

Siz 1.6 nın altında kaldığınızdan dolayı FF olan ders sayınız az olsa yada hiç olmasa dahi 1.6 yı geçene kadar üst sınıftan ders alamazsınız.

Güz dönemi sonunda 1.6 barajını aşarsanız Bahar döneminde üst sınıftan ders alma hakkına sahip olursunuz.
Paylaş!
ejdermanv
2. Sınıf

Konu Sayısı: 7
Yorum Sayısı: 80
Rep Puanı: 2

Konu Tarihi: 07-09-2011 20:58

1.60 geçemediğiniz için genel toplamda 1 sınıfı tekrardan kalmış olcaksınız ff leri öncelikle alcksınız ddler varsa isterseniz yükseltmeye alabilirsiniz..

meleke 4 yıllık ile karıştırma geçiş yöntemlerini Smile sizde 2 sınıfın sonunda kalıyrsnzzz ortalamaa 1.80 olmazsaBig Grin
ejderman Nickli kullanıcının imzası
Söylediklerini kabul etmeyebilirim; ama söyleme hakkını ölünceye kadar desteklerim... Wink
Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Yardıma ihtiyacım var oku, Yardıma ihtiyacım var izle, Yardıma ihtiyacım var sorunu, Yardıma ihtiyacım var üniversite, Yardıma ihtiyacım var Sakarya, Yardıma ihtiyacım var Saü kampüs, Yardıma ihtiyacım var nedir, Yardıma ihtiyacım var bilgi, Yardıma ihtiyacım var adapazarı, Yardıma ihtiyacım var bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası