avatar Tarih: 23-05-2012, Saat: 6:57Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

yaz okulunda ders çakışırsa

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 21 Oy - Ortalama: 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 5
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: tsira08 - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 574 - Yorum Toplam Yorumlar: 5

tsira08v
1. Sınıf
**

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 2
Yorum Sayısı: 3
Rep Puanı: 0

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 14-06-2011 0:31

merhabalar yaz okulunda alacağım 2 ders çakışıyo ve ben birini almak durumundayımm diğerinin yerine açılma ihtimali düşüjk bi dersi seçecem açılmazsa tekrar başka bir ders seçebilirim dimi açılmayan dersin yerine ???? bilgisi olanlar bilgilendirirse sewinirim
Paylaş!
sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Konu Tarihi: 14-06-2011 0:56
(14-06-2011 0:31)tsira08 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  merhabalar yaz okulunda alacağım 2 ders çakışıyo ve ben birini almak durumundayımm diğerinin yerine açılma ihtimali düşüjk bi dersi seçecem açılmazsa tekrar başka bir ders seçebilirim dimi açılmayan dersin yerine ???? bilgisi olanlar bilgilendirirse sewinirim

Çakışan 2 dersin birini seçip diğeri için başka bir ders seçebilirsiniz.
Daha sonra o derslerden birisi açılmazsa yenisini seçebilirsiniz.
Sizinle aynı dersleri alan başka bölümlerle çakışan dersleri alabilirsiniz diye biliyorum. İsterseniz bunuda öğrenci işlerine sorun.
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!
Ronmelov
1. Sınıf
**

Konu Sayısı: 0
Yorum Sayısı: 7

Konu Tarihi: 14-06-2011 19:37
Selam, yaz okulunda devam zorunluluğu var mıdır? Mesela dönem içinde devamsızlığı önemsemeyen hocalar yaz okulunda da aynı mı davranıyor? Sadece son iki hafta veya sadece sınavlara gitmek istiyorum. Ve.. Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor? Ara sınav, vize, quiz, ödev falan yoktur umarım??
Paylaş!
sinnerxxv
SAÜper Mod

Konu Tarihi: 14-06-2011 21:07

(14-06-2011 19:37)Ronmelo Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Selam, yaz okulunda devam zorunluluğu var mıdır? Mesela dönem içinde devamsızlığı önemsemeyen hocalar yaz okulunda da aynı mı davranıyor? Sadece son iki hafta veya sadece sınavlara gitmek istiyorum. Ve.. Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor? Ara sınav, vize, quiz, ödev falan yoktur umarım??

Hepsi var. Normal bir dönem nasıl ise Yaz Okuluda aynı. Sanırım arkadaşlar fazla para veriyorum, yatarak geçeceğim gibi bir yanılgıya kapıldınız.

Hayır normal dönemde 1 haftada 4 saat işlenen bir ders, yaz okulunda 8 saat olarak işlenip 4 ay yerine 2 ayda bitirilir. Başka da bir artısı yoktur.

Birçok hoca devamı zorunlu tutabilir. Ama VİZE ve FİNAL, QUİZLER, LAB gibi durumların hepsi mevcuttur...

Hocanızla görüşüp ondan izin koparmanız gerek. Onun dışında normal dönemle aynı işler durumlar.

Paylaş!
Ronmelov
1. Sınıf
**

Konu Sayısı: 0
Yorum Sayısı: 7

Konu Tarihi: 15-06-2011 15:29
(14-06-2011 21:07)sinnerxx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(14-06-2011 19:37)Ronmelo Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Selam, yaz okulunda devam zorunluluğu var mıdır? Mesela dönem içinde devamsızlığı önemsemeyen hocalar yaz okulunda da aynı mı davranıyor? Sadece son iki hafta veya sadece sınavlara gitmek istiyorum. Ve.. Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor? Ara sınav, vize, quiz, ödev falan yoktur umarım??

Hepsi var. Normal bir dönem nasıl ise Yaz Okuluda aynı. Sanırım arkadaşlar fazla para veriyorum, yatarak geçeceğim gibi bir yanılgıya kapıldınız.

Hayır normal dönemde 1 haftada 4 saat işlenen bir ders, yaz okulunda 8 saat olarak işlenip 4 ay yerine 2 ayda bitirilir. Başka da bir artısı yoktur.

Birçok hoca devamı zorunlu tutabilir. Ama VİZE ve FİNAL, QUİZLER, LAB gibi durumların hepsi mevcuttur...

Hocanızla görüşüp ondan izin koparmanız gerek. Onun dışında normal dönemle aynı işler durumlar.
Bilgiler için çok sağol hocam. Şimdi yönetmeliğe baktım önce alt yarıyıllardan almak zorunlu diyor. Örneğin ben 1.sınıftım bu yıl ve güz döneminde sadece Sosyoloji kaldı, bu dersi almak istemiyorum yaz okulunda, direkt bahar döneminden başlamak istiyorum derse yazılmaya. Sosyolojiyi almak zorunda mıyım? (Bu akşam derse yazılma kapanıyor biraz acil yanıt lazım??)
Paylaş!
sinnerxxv
SAÜper Mod

Konu Tarihi: 15-06-2011 22:46
@Ronmelo Diğer konuda da yazdım, buradan da yazayım Smile

Ekle sille belki değiştirebilirsiniz. Ama normal ders seçiminde sorun çıkıyorsa seçin ekle sille değiştirin.

Birde seçmeden deneyin, hata verirse o zaman ilk seçeneği deneyin.

Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

yaz okulunda ders çakışırsa oku, yaz okulunda ders çakışırsa izle, yaz okulunda ders çakışırsa sorunu, yaz okulunda ders çakışırsa üniversite, yaz okulunda ders çakışırsa Sakarya, yaz okulunda ders çakışırsa Saü kampüs, yaz okulunda ders çakışırsa nedir, yaz okulunda ders çakışırsa bilgi, yaz okulunda ders çakışırsa adapazarı, yaz okulunda ders çakışırsa bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası