| Tarih: 23-05-2012, Saat: 6:57Hoşgeldin, Ziyaretçi: | |
yaz okulunda ders çakışırsa |
|||
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
|||
|
|
|||
Konu Bilgileri ![]() |
|||
|
|
|||
|
|
|
sinnerxx
![]() Sakarya Öğrenci Forum Sayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 14-06-2011 0:56
(14-06-2011 0:31)tsira08 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar yaz okulunda alacağım 2 ders çakışıyo ve ben birini almak durumundayımm diğerinin yerine açılma ihtimali düşüjk bi dersi seçecem açılmazsa tekrar başka bir ders seçebilirim dimi açılmayan dersin yerine ???? bilgisi olanlar bilgilendirirse sewinirim Çakışan 2 dersin birini seçip diğeri için başka bir ders seçebilirsiniz. Daha sonra o derslerden birisi açılmazsa yenisini seçebilirsiniz. Sizinle aynı dersleri alan başka bölümlerle çakışan dersleri alabilirsiniz diye biliyorum. İsterseniz bunuda öğrenci işlerine sorun. |
|
Konu Tarihi: 14-06-2011 19:37
Selam, yaz okulunda devam zorunluluğu var mıdır? Mesela dönem içinde devamsızlığı önemsemeyen hocalar yaz okulunda da aynı mı davranıyor? Sadece son iki hafta veya sadece sınavlara gitmek istiyorum. Ve.. Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor? Ara sınav, vize, quiz, ödev falan yoktur umarım??
|
|
sinnerxx
Durum:
Konu Sayısı: 731 Yorum Sayısı: 1,023 Üyelik Tarihi: 19-10-2010 Rep Puanı: 9 Kişisel Bilgileri:
Konu Tarihi: 14-06-2011 21:07
(14-06-2011 19:37)Ronmelo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Selam, yaz okulunda devam zorunluluğu var mıdır? Mesela dönem içinde devamsızlığı önemsemeyen hocalar yaz okulunda da aynı mı davranıyor? Sadece son iki hafta veya sadece sınavlara gitmek istiyorum. Ve.. Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor? Ara sınav, vize, quiz, ödev falan yoktur umarım?? Hepsi var. Normal bir dönem nasıl ise Yaz Okuluda aynı. Sanırım arkadaşlar fazla para veriyorum, yatarak geçeceğim gibi bir yanılgıya kapıldınız. Hayır normal dönemde 1 haftada 4 saat işlenen bir ders, yaz okulunda 8 saat olarak işlenip 4 ay yerine 2 ayda bitirilir. Başka da bir artısı yoktur. Birçok hoca devamı zorunlu tutabilir. Ama VİZE ve FİNAL, QUİZLER, LAB gibi durumların hepsi mevcuttur... Hocanızla görüşüp ondan izin koparmanız gerek. Onun dışında normal dönemle aynı işler durumlar. |
|
sinnerxx
Durum:
|
|
« Eski Konular | Yeni Konular »
|
|
|
|
|
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.

Konu Bilgileri