avatar Tarih: 23-05-2012, Saat: 7:05Hoşgeldin, Ziyaretçi:
  Şifremi Unuttum?   kayıt ol

Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem)

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 38 Oy - Ortalama: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kalitesi: % 0
Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 
v Konu Bilgileri v
Yazar Konuyu Başlatan: sinnerxx - Görüntüleme - Okunma Okunma Sayısı: 1034 - Yorum Toplam Yorumlar: 0

sinnerxxv
Sakarya Öğrenci Forum Sayfası
SAÜper Mod

Durum: Çevrimdışı
Konu Sayısı: 731
Yorum Sayısı: 1,023
Rep Puanı: 9

Kişisel Bilgileri: v
Konu Tarihi: 19-02-2011 2:22

Yüksek Gerilim Tekniği Kursu açılacaktır.

Kursa katılmak isteyen ilgililerin 28 Şubat 2011 Pazartesi gününe kadar Ön kayıtlarını web sitemizden online kayıt formunu doldurarak ya da mail atarak, SAÜSEM ofisine müracaat ederek veya telefon yoluyla yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitim Programı:
*Eğitim Başlangıç Tarihi: Daha sonra duyurulacaktır.
*Eğitim Gün ve Saatleri: Cumartesi – Pazar 10:00 / 19:00
*Eğitim Toplam Saati: 42 saat
*Kurs Ücreti : 400 – TL
*Program Koordinatörü : Yrd. Doç. Yılmaz UYAROĞLU
*Eğitim Yeri: SAÜ Elektrik-Elektronik Müh. B2 binası, 201 nolu sınıf (Kongre Merkezi yanı-Minübüs durakları karşısı) Serdivan / Esentepe Kampüsü

YÜKSEK GERİLİM TEKNİĞİ

Bu dersin genel amacı Lisans ve Lisans üstü Düzeyde öğretim gören öğrenciler ve endüstride çalışan mühendislerin gittikçe önem taşıyan yüksek gerilimin üretilmesi, iletilmesi, ölçülmesi, yüksek gerilimden korunma, yüksek gerilimin ortaya çıkardığı tehlikeler, yüksek gerilime karşı korunmak için kullanılan katı sıvı ve gaz yalıtkanların tanınması ve kullanımı hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır.

İçeriği

Yüksek gerilim sisteminin elemanları, enerji iletim sistemleri Statik Elektrik Alanı ve Boşalma Olayları, gaz, sıvı ve katılarda elektriksel delinme, Düzlemsel, küresel ve silindirsel elektrot sistemler, Aşırı Gerilimler ve Bunlara Karşı Koruma, Yüksek Gerilimlerin Üretilmesi ve Ölçülmesi, İç aşırı gerilimler, Dış Aşırı gerilimler, Yürüyen Dalgaların yansıması ve kırılması, Aşırı Gerilimlere Karşı Koruma Aygıtları, Yalıtım Koordinasyonu

Katılımcı Profili

Lisans ve Lisans üstü düzeyde öğretim gören öğrenciler ve endüstride çalışan Mühendisler.

Kurs için önkoşul(lar)

Elektromagnetik Alan Teorisi Dersi
sinnerxx Nickli kullanıcının imzası
Müslüman Bir Anne Babadan Doğan,
Kulağına Bir Ezan ve Gamet İle Bir Müslümanın İsmi Verilen,
Her Türlü Naneyi Yese de Domuz Eti Yemeyen
Mübarek Gün ve Gecelerde İçmeyen
Vatan Millet Din Devlet Mukaddesat Tehlikeye Girince de
Balta Nacak Kazan Kürek Alıp Saldırana TÜRK derler...

Paylaş!

Yeni Yorum Gönder  Yeni Konu Gönder 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Thumbs Up Autocad Kursu - 3D Max Kursu ve BT Bilgisayar Kursu / 10 Yılı Aşkın Deneyim btegitim 0 271 18-09-2011 13:36
Son Yorum: btegitim
Thumbs Up Autocad Kursu BT Bilgisayar Kursu, Mimar Mühendis Öğretmenlerle btegitim 0 314 18-09-2011 13:29
Son Yorum: btegitim
  Beyin Fırtınaları Biltek Akademi Bilgisayar Kursu 3D Max Kursu biltekakademi 1 394 07-09-2011 13:41
Son Yorum: sinnerxx
  Rusça (Temel Seviye) Kursu (Sakarya Saüsem) sinnerxx 1 979 21-02-2011 0:46
Son Yorum: Eylül
  İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu (Sakarya Saüsem) sinnerxx 0 900 19-02-2011 2:25
Son Yorum: sinnerxx

Konu ile Alakalı Anahtar Kelimeler

Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) oku, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) izle, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) sorunu, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) üniversite, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) Sakarya, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) Saü kampüs, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) nedir, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) bilgi, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) adapazarı, Yüksek Gerilim Tekniği Kursu (Sakarya Saüsem) bilgilendirme

Hızlı Menü:

İletişim | Saü Kampüs Öğrenci Forum Sayfası | Yukarı Git | İçeriğe Git | Arşiv | RSS Beslemesi | Sitemap
Seo Blog Sakarya Üniversitesi Öğrenci Forum Sayfası