beylikdüzü escort - mecidiyeköy escort - pornolar - seks hikayeleri - beylikdüzü escort bayan
Sakarya Üniversitesi Müslüman Gençler Öğrenci İnsiyatifi tarafından hazırlanan Kamuoyu Açıklaması aşağıdaki gibidir.
Daha önce de belirttiğimiz gibi bizler her türlü görüşe sitemiz ve sayfalarımız üzerinde soruna kadar yer vermekte ve söz hakkı tanımaktayız. Bu sebeple de son dönemde duruşumuz sebebiyle pek yıldızımız barışmasa da gelen bildiriyi aynen sizlerle buluşturuyoruz.
Durumumuz ve Duruşumuz!
İki haftadır Sakarya Üniversitesi Müslüman Gençler Öğrenci insiyatifi üzerinde bir kısım medya tarafından yapılan algı operasyonlarına şahit oluyoruz.
Konuya giriş yapmadan şu hususu belirtelim de araya kaynamasın.
Şenlikleri manipüle etme, kaba tabiriyle “basma” gibi bir niyetimiz yok.
Daha önemli işlerimiz, kendimize ve insanlara faydalı olacak çalışmalarımız var. Platforma destek olan STK’ların ve Öğrenci Topluluklarının yayınlarına bakarsanız detaylı olarak görebilirsiniz.
Amacımız hakikati göstermek, üniversiteli kardeşlerimizi ve üniversite yönetimini duyarlı olmaya davet etmek, yapılan organizasyonun sakıncalarına karşı muhatapları uyarmaktır.
Bizler Müslüman Gençler olarak her türlü kurumsal eğilimlerimizi bir tarafa bırakarak bir araya geldik, bütünleştik ve bir duruş ortaya koyduk, Müslümanca ve Klas bir Duruş…
Hakkımızda yürütülen ithamlara ve algı operasyanlarına 4 başlıkta cevap veriyoruz.
Öncelikle Müslüman Gençler’i tanıyalım ?
Saü’de faaliyet gösteren 15 STK ve bir çok öğrenci topluluğunun “Müslümanlar Birleşin” sözüyle bir araya gelerek oluşturduğu bir platformdur.
İsmi basının çoğunluğunda yansıtıldığı gibi “Müslüman Kardeşler” değildir!
Diğer Üniversitelerde veya şehirlerde bağlantılı şubesi yada temsiliyeti yoktur!
Müslüman Gençler ismi; ortak hassasiyet ve birleşmemizin sembolü tek ve hak din olan İslam’dan gelmektedir.
Müslüman Gençler’e destek olmayan, farklı görüşlere ve düşüncelere sahip olan Müslüman Gruplara yada fertlere karşı; Rabbimiz katında onların bizlerden daha hayırlı olabileceğinin ve bunun bilgisinin sadece O’na ait olduğunun bilincindeyiz.(N
Hiyerarşik bir yönetim düzeni yoktur! Platforma üye olan her STK / Topluluk eşit söz hakkına sahiptir, kararlar istişareyle alınır.
Siyasi Duruşumuz; “Nebevi Siyaset” dediğimiz Hak ve Batıl Mücadelesinde Hakk’ın tarafında olma gayretidir.
Öncüler/Önderler
Şimdi gelelim Bahar Şenlikleri adı altında düzenlenen organizasyonlara karşı duruşumuza;
Müslümanca bir duruş: İslâma çağın gözüyle bakmak değil, çağa islâmın gözüyle bakma gayretindeyiz.
Bu noktada yapılan malum organizasyonları
Üniversitemizde ve üniversitelerde bu içerikte organizasyonları
Üniversitelerde kendi kültürümüz, milli hassasiyetlerimi
Bizler bahar şenlikleri adı altında üniversitemizin ve üniversitelerin Kapitalist pazarlara dönüştürülmesine ve reklam aracı olarak kullanılmasına hayır diyoruz.
B/İlim Merkezleri olması maksadıyla kurulan üniversitelerin,
B/ilimle uzaktan yakından alakası olmayan popülist etkinliklere ev sahipliği yapması bu kurumların amaçlarına hizmet etmemektedir.
(Soru: Peki Kimin yada kimlerin amacına hizmet etmektedir? Buyursunlar; “Kapitalist Pazar” , “Batı Medeniyeti Eğlence Kültürü”, “Kültür Emperyalizmi”)
İnsanların balık istifiyle doldurulduğu ve mahrem alanlarının ihlal edildiği her ortamın karşısındayız.
(Konser meydanlarını ve haddinden fazla kalabalık toplu taşıma araçlarını bu gibi ortamlara örnek olarak gösterebiliriz.)
Milli ve manevi değerlerimize, Medeniyetimize ve kültürümüze ait olmayan; düzmece, özenti her türlü batıl eğlence biçimine ve bu tür ortamlara karşıyız. (Dj, Club vs. Batı/l Eğlence Kültürü)
Ölçüsüzlüğe, azgınlığa ve haddi aşmaya karşıyız!
Kadın ve erkek bedeninin metalaştırılarak reklam yada gösteri malzemesi haline getirilmesine karşıyız! (Buyursunlar; sahne şovları, reklam panoları)
Bu tür etkinliklerde yapılan israfa ve gösterişe karşıyız.(Buyurs
*Bu hususları basın açıklamamızda da belirtmiştik lâkin bir kaç haber sitesi dışında yer veren olmadı. Bizleri şenlik karşıtı, eğlence düşmanı, din sömürücüsü “Yobazlar” olarak göstermek daha cazipti çünkü.
Bugün bahar şenlikleri adı altında üniversitelerde yapılan organizasyonlara nasıl karşı duruyor ve tepki gösteriyorsak, bazı belediyelerin ramazan ayında gerçekleştirdiği
Yine bilerek yada bilmeyerek hemen her kurumun düzenlediği, gelenekselleşere
Bu tür programlar Kutlu Nebi’nin sünnetinin idrak edilmesi ve o örnek hayatın çağımıza durumumuza ve duruşumuza ışık tutması gayesi ile hazırlanmalı, ölçülü ve mütevazi programlar olmalıdır.
Her işinde ölçülü olup, ölçülü ve adaletli olmayı öğüt eden o Kutlu Nebiyi anacaksak onun sünnetini yaşamaya ve yaşatmaya çalışmalı, programları da bu mânâ üzere inşa etmeliyiz. (Söz meclisten dışarı)
Üniversite Yönetimine Karşı Duruşumuz
Doğru, faydalı, milli, ilmi icraatlara karşı destekçiyiz.
Yanlışlara, hatalara, gayri milli, gayri ilmi, batıl, müsrif ve popülist icraatlara karşı uyarıcı, frenleyici olmak durumunda ve duruşundayız.
Üniversitemizde öğrenci topluluklarına tanınan faaliyet alanlarının, yönetimin bir lütfu olmadığının, yasal ve hukuki haklarımız olduğunun da bilincindeyiz.
Üniversite yönetimininde bunun idrakinde olduğunu umut ediyoruz.
Zira öğrenci insiyatiflerine yönetim tarafından müdahale etmek, faaliyetlerine engel olmak, alan daraltmak şöyle dursun; toplulukların meşru faaliyetlerine, müsaade etmek, bunu yönetimin lütfu addetmek gibi bir tavrı dahi ne üniversite kurumuna ne de yönetimine yakıştıramayız. Vesselâm…
Kamuoyuna saygıyla duyurulur…
Helal olsun…
Ya onca şey yazmışsınız da arkadaş sen istemiyorum ben bu eğlencenin olması istiyorum sen istemeyebilirsin benim istememe ve eğlenceme neden karışıyosunuz? Ayrıca kapitalist kapitalist diyorsunuz üniversitenin buradan kazandığı geliri görmüyorsunuz.
Vay vay vay. Ne kadar da antipati.. Pardon anti-kapitalistmişsiniz siz.
Madem öyle sizi parasız eğitim-barınma hakkı-nitelikli ve uygun ücretli yemek için yapacağınız çalışmalarla da görelim. Cumadan cumaya çıkmayın ortaya. Az iş yapın. Tutarlı olun. Sadece Müslüman olanları değil topyekün üniversite öğrencilerini düşünün. Ayrıca kadın bedeninin metalaştırılması noktasındaki tespitinize gül gül öldüm. Tamam bir Müslüman olarak kadın bedenini teşhir etmiyorsunuz meta etmiyorsunuz ama sizler kadını toptan yok sayan bir zihniyete sahipsiniz. Şenlikleri mı basalım dediğiniz eylemde bir tane kadın göremedik aranızda. Yoksa kadınlar düşünemez mi?
Peki madem öyle AK partiye yakınlığıyla bilinen Uniak sponsorluğunda Dursun Ali Erzincalı’nın Kuran söyleşisine ve MHP ye yakınlığıyla bilinen Öğrenci Konseyinin Kuran-ı Kerim Ziyafetinde niçin isminizi duymadık? Siyasi bakımdan yakın olmadığınız için mi?
bunlar İslam dinini kötü göstererek insanları hak din olan İslam dininden uzaklaştırmaya çalışan bir avuç mason topluluğundan başka birşey değildir.
teşekkürler saü gericilik le bağlantınız olmadıgını göstererek şenlikleri azda olsa yapıyorsunuz
Allah razı olsun durumu güzel bir şekilde açıklamışsınız. anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az.